Humble Brush


♻️ İsveç menşeili ekolojik bambu fırçamızın sapları doğada çözünür ve Panda dostu bambudan üretiliyor.Materyal tertemiz ve doğası itibariyle Anti-bakteriyel.
♻️Humble ( Mütevazi ) fırçamız doğaya duyarlı ve vegan çünkü şeffaf paketler doğada çözünür ve tamamen bitkilerden üretilmiş.Fırça kutuları da %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretildiği için kalbimde taht kurdu diyebilirim.


♻️ Hormonların işlevini bozan,endokrin önleyici BPA ( Bisfenol A ) içermeyen fıça kılları biberon ağızlıklarında da kullanılan Naylon-6 Dupont üretimi ki hem yetişkinler ( yumuşak ) hem de çocuklar ( ekstra yumuşak ) tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.
♻️ Normal plastik diş fırçaları oda sıcaklığında 8 saate varan sürede kuruyorken,mütevazi fırçalarımız 1 saatte kuruma özelliğine sahip.Yani adının mütevazi konduğuna bakmayın,görüntüde mütevazi sadece..İşlevi ve mantrası dünyayı kucaklıyor..


Deneyimlerime gelecek olursak;
- Fırça gayet hafif.Dolayısıyla tutuş oldukça rahat ve benim gibi orantısız güç kullanarak diş fırçalayan arkadaşları,tüm kuvvetlerini diş etlerine yönlendirmekten alıkoyan ergonomik bir yapıda...
- Bir süredir diş etimde var olan fırçalama esnasındaki kanamayı minimal düzeye indirdi diyebilirim.Henüz tamamen geçmedi ancak tam olması gereken yumuşaklıktaki fırça kılları gerçek anlamda takdiri hak ediyor diyebilirim.


Humble Brush tüm dillendirdiğim özelliklerinin yanında ihtiyaç sahiplerine de duyarlı.Öyle ki her satılan diş fırçası için,ağız sağlığı ihtiyacı olan kişilere Humble Smile Vakfı tarafından bir diş fırçası bağışlanıyor.
İşte tüm bu özelliklerin toplamına baktığımda,bu fırçalarla aşk yaşıyorum ben ciddi anlamda..O kadar doğal ve yarar ki,bundan sonra normal plastik fırçalara yan gözle dahi bakabileceğimi zannetmiyorum.
Sizlere de şiddetle tavsiye ederim.Eczane ve seçkin noktalarda bulabilirsiniz.Fiyatı 19.90 TL
Mütevazi günler dilerim <3



Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

#3

Life is a game,try to participate!!